Translate

неделя, 31 август 2014 г.

Дрехите и ние

Спомняте ли си поговорката: По дрехите посрещат, по ума изпращат.
Дали наистина дрехите ни са толкова различни от самите нас? Не мисля. Дрехите са отражение на нашата същност, на нашата душа, както и на моментното ни състояние. Ако душата ни е затлачена и замърсена, външният ни вид е същият и дори и ако опитаме да замаскираме болката си, повярвайте ми, дрехите върху kdi в този момент не изглеждат по същия начин, както когато сме в добро разположение на духа.

Освен това ние подсъзнателно избираме и се обличаме в цветовете, които ни липсват. Човек, който се занимава със значението и лечебната сила на цветовете, чудесно може да прецени състоянието ви по преобладаващата цветова гама на дрехите, които носите в един или друг период. Аз самата през живота си съм имала периоди, в кито носех изключително и предимно синьо, имах и дълъг перод на черно и не само. Сега вече се старая умишлено да подбирам цветовете, на които зная, че трябва да наблегна.

Няма да се впускам в дълбокомислени анализи на дрехите на прословутите фолк-диви, нито на рапърите, набеденият ни хай-лайф или политическата прослойка в България. Старая се да пазя това местенце чисто все пак.:)

По-скоро искам да ви покажа малко от моите любими стилове на обличане. Лято, бяло,  и дантели. Може и вие да си харесате нещо.


И разбира се, къде без всездъщия панталон....
Това беше. Бегъл поглед от 30-те до 80-те.......













Няма коментари:

Публикуване на коментар