Translate

вторник, 23 септември 2014 г.

Мислите, вибрациите и човешките способности

Така ми се иска колкото се може повече хора да разберат, че мислите съществуват, като един информационен поток, в който ние плуваме и нашият мозък е като радио - в зависимост от това, на каква честота сме го настроили, тази радиостанция слушаме. И точно както радиото трябва да настройваме ума си на тези честоти, които ни носят разумна и полезна информация, светли мисли и чувства.

Земята е жив организъм и като всеки жив организъм тя вибрира на определена честота, а именно 7.5 Hz, което е и общата честота на вибрация на човешкото тяло. Ние сме неразривно свързани с нея и ако понижаваме вибрациите неминуемо понижаваме и нашите. И колкото по-бързо човечеството разбере този факт, толкова по-добре за него.

А ето и честотите на някои от човешките органи:
   
нервни клетки: 2 Нz - (като оптимална честота за някои клетки)
кости: 7 Нz - Необходима е добра проводимост на костните тъкани за възприемане на микровълни
сухожилия: 10 Нz - Създават добра проводимост на костните тъкани за възприемане на оптимални честоти
капиляри: 15 Нz - Осигуряват добра проводимост на тъканите за възприемане на оптимални честоти
уши:18 Нz - Способност за чуване на акустична енергия над 5 кГу.
Мозък - мозъчни вълни.
Делта: 0,5 – 3,5 Hz- Бездействащ мозък. Състояние на дълбок сън.
Тета: 3,5 - 7 Нz - Сънуване. Получаване на епизодична информация от различни части на мозъка. Свързан е с достъпа до подсъзнанието чрез медитация, хипноза и творческо прозрение. В това състояние (между сън и будност) могат да се появят екстрасензорни възприятия.
Алфа: 7 - 13 Нz - Състояние на релаксация, периферно усещане за нещата. Поддържа мозъка в синхронно състояние чрез кратки избухвания на ?-вълни, редуващи ?-вълните на активността.
Бета: 13-30 Нz - Състояние на концентриране, умствена работа. Извършва активно мислене за конкретна работа и решаване на проблеми.
Гама: - до 40 Нz - Високосъзнателно състояние при пробуждане. Свръхконцентрираност при пълна релаксация
-  ? - 200  Нz - Наскоро открита честота в хипокатопуса, с неизвестна функция. Някои смятат, че това е честотата (мястото) на Бога в мозъка.


Предполага се, че ще достигнем ново еволюционно ниво, когато достигнем обща честота на тялото от 40 Hz и дължина на вълната 10 000 А (ангстрьома). Когато достигнем тези показатели неизползваните гени в нас, които са около 90% и според учените са грешка ( колко са жалки с ограниченото си материалистично мислене, защото природата НЕ греши )  ще започнат да се активират и ние ще придобием много нови способности.  

Няма коментари:

Публикуване на коментар