Translate

неделя, 7 септември 2014 г.

Да поразсъждаваме....

"Това, което се предсказва, се предсказва с цел да станат някои изменения, а това, което не се предсказва, ще стане така, както е определено. Предсказва се, за да се въздейства на хората. XX век е век на пресяване, век на съдба." 
Беинса Дуно

В последно време се сблъсквам с една тенденция, непрекъснато да се цитират и напомнят предсказания на разни отшелници, ясновидци, старци, светци и кой ли още не. Всички те са свръхапокалиптични и надминават и най-кървавите и жестоки филмови продукции, срещу които ритаме, че възпитават децата ни в насилие и жестокост.
То не беше 12.12 2012 - Календари на маи, Нострадамус, Ванга и кой ли още не. Ако се абстрахираме, доколко тези предсказания са автентични и дали съответните личности наистина са ги казали, просто не знам как все още сме оцелели физически и на кой служат всички тези акумулатори на отрицателни енергии.
 Замислих се за всички тези предсказващи и съответно обсебени от въпросните предсказания и ми стана много мъчно за тях. Представете си в какъв личен ад живеят или са живели тези хора, обсебени от мисли за масово изтребление на живота по възможно най-жестоки начини и способи. И ако действително те са разпространители на подобни предсказания, на кого всъщност служат те - на силите на доброто или на силите на злото? Не е ли това чисто ариманически способ за лавинообразно увеличаване на негативните енергии, посредством насаждане на страх, ужас в мислите на хората. На кого служат тези, които в момента пишат и говорят в масмедиите и не само там за всички тези пророци и техните видения за края на света?!

Та исках да кажа да се усмихнем. Да се зарадваме на днешния ден. Да направим нещо добро, дори и най-дребното - да полеем цветенце или да се усмихнем на някой непознат. Защото така вие творите бъдещето. И ако днес вие сте усмихнат и изпълнен с любов, бъдещето ви също ще бъде усмихнато и пълно с любов!

Във всеки един момент от настоящето ние градим бъдещето! 

А за предсказанията, прочетете още веднъж думите на Учителя, които сложих в началото.

С много обич!

Няма коментари:

Публикуване на коментар