Translate

неделя, 2 февруари 2014 г.

Възможно е болестите да имат външни причини: простуда, неправилен режим на хранене, влажно жилище, заразяване с микроби и пр., но най-важни са психичните причини. Основните причини са психични, понеже правят човека предразположен към тази или онази болест и тогава малка външна причина докарва болестта… Болестите произтичат от противоречиви мисли и тревоги. 
                                         Беинса Дуно


Българинът ставал все по-болен и по-болен. Така казват статистиците. А защо?! Ами вижте мислите и тревогите в главата му! Вижте колко е объркан. И отчаян и обезверен....... Дори и когато се опитва да е оптимист и да гледа с усмивка на живота, все ще се намери някой да го настъпи в тролея и да го изгледа злобно, някой, който да го излъже в сметката или в кантара - все едно.......или да му ритне кучето в градинката с думите "мръсен помияр", без да осъзнава, че в този момент с дейстията си той е много по-заслужил тази титла. Ако всеки поне един ден в годината реши да бъде добър, ама истински добър със себе си и с околните, няма да се отървем от усмивки, обич и....ЗДРАВЕ!
Като начало опитайте се сутрин, като излезете от в къщи да се усмихнете на първия срещнат и да му пожелаете хубав ден! Повярвайте ми, не боли!



Няма коментари:

Публикуване на коментар